top of page
work photo

Email: angeladesignart.com@gmail.com

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/ angelafromtaiwan/

Skills:

Graphic design

Packaging design

Adobe Photoshop

Adobe Illustrator

Adobe Indesign

Art

Website design

Language:

English

Chinese

Taiwanese

Swedish(basic)

Hej,

Mitt taiwanesiska namn är Kuan, men de flesta av mina vänner kallar mig Angela. Jag kommer från Taiwan och bestämde mig för att flytta till Sverige 2016. Jag talar fyra olika språk, engelska, kinesiska, taiwanesiska och svenska. Studerar nu svenska på gymnasienivå (SVA3). Jag älskar att resa och utforska kulturen i olika länder.

Jag är en kreativ och talangfull grafisk designer med 15+ års erfarenhet av design för internationella företag. Jag studerade konst på den berömda Taipei Fu-Hsin konstskolan i Taiwan. Efter min utbildning har jag arbetat som grafisk designer på olika internationella företag såsom TetraPak, australiensiska designbyrån Nitro Group (Nu en del av SapientRazorfish) , det kända klädesmärket HANG TEN, det amerikanska hälsoföretaget Jeunesse Global, och andra internationella och lokala företag. Typiska uppdrag har varit affischdesign, logotyper, förpackningsdesign, CIS design(corporate identity design), processillustrationer, visitkort, infografik, konceptkonst, bokillustration.

Jag är en erfaren senior grafisk designer med passion för design och konst. Jag kan utföra designjobb självständigt, men är också en bra lagspelare. Jag kommer att tillföra kreativ och positiv energi till företaget genom en stark drivkraft och vilja att arbeta tillsammans med andra för att uppnå ett gemensamt mål.

Jag ser fram emot att höra av er.

Med vänliga hälsningar

Angela Lin
bottom of page